Pianoflytt Malmö

Pianoflytt i Malmö till ett lågt pris!

Vår affärsidé är enkel. Att alltid utföra ett prisvärt och noggrant pianoflytt Malmö av högsta kvalitet. Våra kunder ska alltid vara så tillfreds med resultatet pianoflytt Malmö att dem gärna återkommer till oss.

Vi har lång erfarenhet av att pianoflytt Malmö, hela 12 år. Självklart har vi de försäkringar och trafiktillstånd som gör att din pianoflytt Malmö genomförs på ett tryggt sätt. Kontakta oss gärna för att få referenser. Förutom att transportera ditt piano när du flyttar så kan vi även hjälpa dig att transportera hem nyinköpta pianon eller flyglar från butik. Vårt mål är alltid att din pianoflytt Malmö ska kännas trygg och genomföras till en rimlig kostnad!

Priser för pianoflytt Malmöpianoflytt Malmö

Vi har här skapat en kalkylator som direkt ger dig ett offertförslag, så att du ser vad kostnaden blir för att transportera ditt piano. Priset baseras på faktorer som: storlek, hur lång transportsträckan är och antal våningar ner och upp som pianot behöver flyttas. Får ditt piano plats i hissen på någon eller båda destinationerna så rabatteras priset. Använd vårt kontaktformulär eller ring oss på 076-585 88 52 för att ställa fler frågor.

 

Pris exempel:

Pianoflytt från: 1000 kr inkl moms och efter RUT-avdraget, där pianots vikt ej överskrider 200 kg. Max tre trappsteg får finnas på respektive ställe (hämtning/lämning).
Pianoflytt internt från: 750 kr inkl moms och efter RUT-avdraget. där pianots vikt ej överskrider 150 kg. Max tre trappor får finnas på respektive ställe (hämtning/lämning). 

Tider:

Vardagar 08.00-18.00

Kontakta oss för billig och trygg pianoflytt Malmö!

Kontakta Oss

Kontakta Oss (08:00-18:00)


Tel:  010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Kontakta Oss

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi på flyttfirma Malmöåterkommer inom 24 timmar med svar.

Pris

Flyttfirma Malmö erbjuder både timpris och fastpris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterialen.

Våra Tjänster

Flyttfirma Helsingborg utför allt inom flytthjälp och städning. Du kan beställa allt ifrån några timmars flytthjälp till flytt till hela Europa.

Varför anlita Flyttfirma Malmö?

Professionell flyttfirma i Malmö
Hjälpsam flyttfirma i Malmö
Ansvarsfull flyttfirma i Malmö
Flyttfirma Malmö Kommun