Pianoflytt Malmö

Pianoflytt Malmö

Söker du efter hjälp med att flytta ditt piano i Malmö ?

Söker du efter hjälp med att flytta ditt piano i Malmö ? Vi är en erfaren flyttfirma som har varit verksam i snart 10 år och specialiserat sig på pianoflytt.

Pianoflytt malmö till rätt pris

Pianoflytt Malmö till ett lågt pris!

Letar du efter en professionell pianoflytt Malmö för att flytta, ta bort eller omlokalisera ditt värdefulla piano? Då behöver du inte leta längre! Vårt team på Primero Flytt är här för att hjälpa dig genom hela processen, från ditt första samtal till avslutningen av flytten.

Våra kunniga och erfarna pianoflyttare tar bästa möjliga hand om ditt piano under hela flytten. Vi är stolta över att vara försiktiga, effektiva och pålitliga, oavsett storlek och typ av piano. Vårt mål är att göra din flytt så smidig som möjligt och att säkerställa att ditt piano transporteras på ett säkert och professionellt sätt.

Låt oss ta hand om ditt piano, så kan du känna dig trygg med att det kommer att vara i goda händer. Kontakta oss idag för att boka din pianoflytt i Ängelholm med Primero Flytt!

Få reda på kostnaden för pianoflytt i Malmö?

Här har vi en kalkylator som ger dig en direkt offert för att transportera ditt piano eller flygel. Priset bestäms av faktorer som storlek, avståndet som pianot ska flyttas och antalet trappsteg upp eller ner som krävs. Om hiss finns tillgängligt på en eller båda destinationerna så ges rabatt på priset. Du kan använda vårt kontaktformulär eller ringa oss på 076-585 88 52 för att ställa fler frågor.

Här är ett exempel på pris för pianoflytt i Malmö:

 • Från 1500 kr inklusive moms och efter RUT-avdraget, för pianon som inte väger mer än 250 kg och där det finns högst tre trappsteg på hämtning och leveransplatsen.
 • Internt pianoflytt från 1000 kr inklusive moms, för pianon som inte väger mer än 250 kg.
 • Priset bestäms av:
  * Höjden på pianot
  * Märket på pianot
  * Antal trappor pianot skall bäras
  * Resväg
Kundernas Omdöme

Vi uppmuntrar våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter av vår flyttjänst och ge oss feedback.

Prisvärd pianoflytt

En professionell pianoflytt i Malmö behöver inte bli onödigt dyr. Hör av dig till oss för en billigare flytt, som går precis lika problemfritt till som den borde.

Säkra transporter

När ni anlitar oss för en pianoflytt i Malmö kan ni vara säkra på att alla inblandade har rätt kompetens och erfarenhet för att utföra uppgiften på ett säkert sätt.

Expert på tunga lyft

Att flytta pianon och flyglar är en särskilt utmanande uppgift som kräver specifika kunskaper och färdigheter. För någon som saknar erfarenhet inom området kan det vara en riktigt svår uppgift.

Fyll gärna i formuläret för fri kostnadsförslag!

Vi kan hjälpa dig med tunga lyft i Malmö

Behöver du flytta ett kassaskåp i Malmö, oavsett om det är inom fastigheten eller till ett annat avstånd? Då är det viktigt att ta hjälp av proffs. Ett kassaskåp är inte bara stort och otympligt, utan också mycket tungt. Att flytta det på egen hand kan leda till skador på både skåpet och din egen kropp. Men oroa dig inte – vi på Pianoflytt Malmö är här för att hjälpa till.

Vi är specialiserade på kassaskåpstransporter och har den erfarenhet och specialutrustning som krävs för att göra jobbet på ett säkert sätt. Vi arbetar både med korta och långa avstånd och kan flytta ditt kassaskåp oavsett var det behöver flyttas. Låt oss hjälpa dig att undvika skador på skåpet och på dig själv. Kontakta oss idag för att boka din kassaskåpstransport i Malmö!

Mer om Tunga Lyft i Malmö

Vi är en professionell duo som stolt erbjuder pianoflytt i Malmö med högsta fokus på kvalitet och säkerhet. Vi har märkt att även företag med en större personalstyrka kan ha svårt att upprätthålla samma höga standard som vi strävar efter. Därför vänder många av dem sig till oss för hjälp med pianoflytt och andra tunga lyft.

Våra starka och erfarna medarbetare utför flera pianoflyttningar varje vecka och är specialiserade på att flytta pianon och flyglar. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi garantera högsta kvalitet på våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka din pianoflytt i Malmö idag!

Vad bestämmer priset för pianoflytt?

Vi förstår att priset för att flytta ett piano i Malmö kan vara en viktig faktor när du väljer en pianoflyttfirma. Vi vill tydliggöra att RUT-avdrag endast kan användas när pianot flyttas som en del av en större boendeflytt. Om du endast behöver flytta pianot separat kan vi tyvärr inte erbjuda RUT-avdrag. Vi följer alla regler och bestämmelser när det gäller RUT-avdrag, och vi vill säkerställa att vi ger dig den bästa möjliga service.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra priser eller tjänster. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig på bästa sätt.