Varje månad utför vi ca 150 flyttningar i Malmö och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flyttfirma Malmö arbetar vi ständigt med förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flyttfirma Malmö.

 

Vill ni anlita flyttfirma Malmö med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flyttfirma Malmö. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

 

 

Som privatkund är det ditt hem som vi ska hjälpa dig att flytta. Vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vi brukar samla vår syn på flytt till ordet varsamhet. Flyttfirma Malmö Primero AB:s personal har lång erfarenhet och du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att du och dina saker ska trivas i ditt nya hem.

En flyttfirma som hjälper er att flytta i Malmöregionen

Kontakta Oss

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi på flyttfirma Malmöåterkommer inom 24 timmar med svar.

Pris

Flyttfirma Malmö erbjuder både timpris och fastpris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterialen.

Våra Tjänster

Flyttfirma Helsingborg utför allt inom flytthjälp och städning. Du kan beställa allt ifrån några timmars flytthjälp till flytt till hela Europa.

Varför anlita Flyttfirma Malmö?

Professionell flyttfirma i Malmö
Hjälpsam flyttfirma i Malmö
Ansvarsfull flyttfirma i Malmö