BORTFORSLING AV MÖBLER & GROVAVFALL i Malmö?

Behöver du hjälp med att bli av med allt från möbler och kylskåp till känsliga dokument i Malmö? Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning genom att jämföra priser från kvalitetssäkrade bortforslingsföretag i hela Malmö regionen.

Grovsopor Malmö

Bli av med skräp och grovavfall på ett miljövänligt sätt i Malmö?

Vi kan hjälpa dig att bli av med skräp och grovavfall i Malmö på ett säkert och miljövänligt sätt. Oavsett om det rör sig om gamla möbler, elektronik, byggmaterial eller annat så är vi här för att hjälpa till.

Vi förstår vikten av att ha en ren och organiserad miljö, och vårt mål är att alltid erbjuda en pålitlig och effektiv bortforsling av möbler i Malmö till våra kunder.

Genom att anlita oss slipper du besväret med att hantera ditt skräp själv och kan istället fokusera på annat. Kontakta oss idag för mer information om vår bortforslingstjänst och hur vi kan hjälpa dig.

Hämtning av grovsopor i Malmö

rött på att slita själv med att bära, sortera och transportera ditt avfall? Låt vår bortforsling team ta hand om det åt dig på nolltid och spara både tid och miljö.

Vi ser till att så mycket som möjligt av ditt avfall sorteras och återvinns på Malmös bästa anläggningar. Vi tar också hand om frakten och ser till att allt städas upp efteråt. Det kan inte bli enklare än så här!

Slänga möbler och skräp i Malmö

Kundernas Omdöme

Vi uppmuntrar våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter av vår flyttjänst och ge oss feedback.

Privatperson

Vi demonterar och för bort allt ni vill bli av med, inklusive möbler och vitvaror. Vi tömmer källare, förråd, lokaler och även dödsbon. Kontakta oss för mer information om våra bortforslingstjänster.

Företag

Vi erbjuder även demontering och bortforsling av möbler och utrustning på kontor. Vi har erfarenhet och kunskap för att ta hand om allt från tunga skrivbord till känslig utrustning. Lita på oss för en professionell och pålitlig tjänst.

BRF

Behöver ni hjälp med att tömma och rensa källarförråd från tidigare hyresgäster eller ägare? Vi står till tjänst för att ta bort all sorts avfall och se till att föreningar och fastighetsägare har en ren och organiserad miljö. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er.

En pålitlig partner och prisbelönt leverantör av service i Malmö

Sedan över 10 år tillbaka har vi hjälpt kunder och fått priser för miljövänlig återvinonga i Malmö. Vi är erfarna och vill hjälpa dig med ditt avfall.

Vilka är vi?

Störst på återvinning i Malmö

Bortforsling av skräp och möbler i Malmö
bli av med skaer och möbler till återviningscentralen

Typer av skräp och avfall vi hämtar

Primero Flytt är här för att hjälpa dig med bortskaffning av alla sorters grovsopor i Malmö. Du kan enkelt boka online och vi skickar våra erfarna och pålitliga grabbar med vår smidiga avfallslastbil.

Låt oss ta hand om grovjobbet så att du slipper slösa din egen dyrbara tid och energi på bortskaffning av grovsopor. Vi tar hand om allt från att navigera genom den hektiska Malmöstrafiken till att städa upp efter oss.

Vi har stor erfarenhet av Malmö och vet exakt vart vi ska och vilken som är den snabbaste vägen vid aktuell tidpunkt. Dessutom är vi väl bekanta med personalen på avfallsanläggningen, vilket gör att allt går smidigt och effektivt.

Vad räknas som grovsopor?

I Malmö klassas vanligtvis allt avfall som är för stort för att passa i den vanliga soptunnan som grovsopor. Trots namnet behöver avfallet inte vara särskilt grovt eller tungt – även mindre föremål kan räknas som grovsopor.

Det kan röra sig om allt från böcker till trädgårdsavfall, kläder till gamla möbler, trasigt virke till gamla presenningar – kort sagt allt som inte är lämpligt för att slängas i den vanliga soptunnan. I Malmö finns det goda möjligheter till återvinning av grovsopor, och vi på Primero Flytt tar alltid miljön på stort allvar.

Slänga möbler i Malmö

Kontakta oss för bortskaffning av grovsopor i Malmö

Om du har några frågor eller vill boka vår tjänst för bortskaffning av grovsopor i Malmö, är du mer än välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0765858852 eller genom formuläret nedan.