Bortforsling Malmö

Primero AB erbjuder allt ifrån bohagsflytt till bortforsling av skräp och avfall. vi har låga och fasta priser och alltid lämnar vi garanti på utfört arbete!

Flyttstädning

Primero AB utför flyttstädning till dig med samband med din flytt. Vi utgår från mäklarsamfunds rekommendation. 

Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Bortforsling Malmö

Behöver du flytthjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Malmö?

 

Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Med oss som flyttfirma Malmö kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag.

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall i Malmö. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. Vi erbjuder Bortforsling inom och utanför Malmö.

Låt våra specialutbildade ”flyttgubbar” ta hand om flytten av ert bohag eller företag. Vår noggranna personal sköter även flyttstädning i Malmö!

Vårt måtto är att alltid vara konkurrenskraftiga både när det gäller pris och kvalitet inom bortforsling Malmö. Vi vill också göra det så enkelt och förutsägbart som möjligt, så att du hela tiden vet vilka kostnader du får. Ni hittar våra fasta priser för såväl ”flyttfirma Malmö” som ”flyttstädning”

 

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för bortforsling Malmö. Vi vill heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom flyttfirma Malmö. Givetvis är priset än kundfråga som är återkommande. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.

 

Kontakta Oss

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Bortforsling Malmö?

Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Med oss som flyttfirma Malmö kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag.

Flyttfirma Professionella
Flyttfirma hjälpsamma
Flyttfirma ansvar
Bortforsling Malmö Kommun
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Kontakta Oss

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Flyttfirma Malmö sköter röjning 

Behöver du flytthjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Malmö?

 

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall i Malmö. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. Vi erbjuder flytthjälp inom och utanför Malmö.

Låt våra specialutbildade ”flyttgubbar” ta hand om flytten av ert bohag eller företag. Vår noggranna personal sköter även flyttstädningen i Malmö!

Vårt måtto är att alltid vara konkurrenskraftiga både när det gäller pris och kvalitet inom flytthjälp i Malmö. Vi vill också göra det så enkelt och förutsägbart som möjligt, så att du hela tiden vet vilka kostnader du får. Ni hittar våra fasta priser för såväl ”flytt i Malmö” som ”flyttstädning”

Flyttfirma Malmö

Som privatkund är det ditt hem som vi ska hjälpa dig att flytta. Vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vi brukar samla vår syn på flytt till ordet varsamhet. Flyttfirma Malmö Primero AB:s personal har lång erfarenhet och du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att du och dina saker ska trivas i ditt nya hem.